Locatie Louwersplein

Avelingen 3 3343 EA Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Locatie Kwikstaart

Witte de Withstraat 57 3342 TV Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Bekkenfysiotherapie

Fysiotherapie Ambacht is een samenwerking aangegaan met het ProFundum Instituut.

Bekkenbodemproblemen zijn bijvoorbeeld urineverlies, ontlastingsverlies en verzakkingsklachten. Heel veel vrouwen hebben urineverlies maar denken dat het er gewoon bij hoort. Of zeggen al gauw: ‘ach, dat valt heus wel mee!’ Maar urineverlies komt vanzelf en gaat niet vanzelf over. Het wordt alleen vanzelf erger……. Ook pijn bij het vrijen, steeds terugkerende urineweginfectie of lage rugklachten die maar niet over willen kunnen te maken hebben met de bekkenbodemspieren.

Niet uitsluitend een vrouwenprobleem

Bekkenbodemproblemen. We denken vaak dat het uitsluitend een vrouwenprobleem is, maar niets is minder waar. Ja, vrouwen hebben dit vaker, maar ook mannen kunnen bijvoorbeeld plasproblemen hebben, erectiestoornissen of prostaatpijnen waar geen verklaring voor is.

Samenwerking Fysiotherapie Ambacht en ProFundum Instituut

Voor onderzoek en behandeling van deze problematiek zijn geregistreerde bekkenfysiotherapeuten die u daarbij kunnen helpen.  Omdat Fysiotherapie Ambacht deze specialistische zorg dichtbij huis wil leveren is een samenwerking aangegaan met het ProFundum Instituut. Op donderdagochtend zal dr. Marijke Slieker-ten Hove, directeur en bekkenfysiotherapeut, daarom aanwezig zijn de praktijk op de Avelingen.

Aanmelden

Meer informatie over het Profundum Instituut kunt u vinden op www.profunduminstituut.nl en www.bekkenbodemonline.nl.

Voor informatie en afspraken kunt u bellen met (078) 6227411

Dit is de single.php page