Locatie Louwersplein

Avelingen 3 3343 EA Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Locatie Kwikstaart

Witte de Withstraat 57 3342 TV Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Hendrika Teakema

Wat een wonder is het eigenlijk..

Zwangerschap en geboorte een prachtige gebeurtenis in je leven, iets wat mij van jongs af aan al fascineert. Wat een wonder is het eigenlijk..

Mijn naam is Hendrika Taekema en ik werk al verschillende jaren als verloskundige. Ik ben voor enige tijd naar Afrika geweest om daar in een ziekenhuis te werken. Het is een enorme verrijking geweest voor mij als verloskundige om in Afrika aan het werk geweest te zijn. De manier van werken ‘back to basic’ was super om te ervaren en in te mogen werken.

Vervolgens heb ik in verschillende verloskundigenpraktijken door het land gewerkt en gekeken naar wat ik belangrijk vind aan de zorg voor zwangeren. Persoonlijke zorg is toch hetgeen wat zwangeren erg op prijs stellen, een vast gezicht waar je een vertrouwensband mee opbouwt. Dit is dan ook wat ik na wil streven bij verloskundige praktijk Hendrik Ido Ambacht! Ik wil je graag begeleiden tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed.

Woon je in Hendrik Ido Ambacht of omgeving dan ben je van harte welkom in Verloskundige Praktijk H.I. Ambacht.

website: www.verloskundige-hiambacht.nl

mail: info@verloskundige-hiambacht.nl

telefoon: 06-31347008

Dit is de single.php page