Locatie Louwersplein

Avelingen 3 3343 EA Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Locatie Kwikstaart

Witte de Withstraat 57 3342 TV Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Ineke Bijloo

Altijd bijzonder

“Een zwangerschap is een bijzondere periode en de geboorte van je kind een intense gebeurtenis. Je hebt ernaar uitgekeken – lang of kort – of misschien kwam je zwangerschap juist heel onverwacht. Is het je eerste, je tweede, je derde…?

Als verloskundige heb ik de afgelopen twintig jaar meer dan 2500 kinderen ter wereld gebracht. Toch is elke zwangerschap uniek en heeft elke moeder haar eigen verhaal. Maar altijd heb je in deze periode deskundige begeleiding nodig. Die begeleiding wil ik je graag geven.

Woon je in Hendrik Ido Ambacht of omgeving en heb je vragen over zwangerschap, bevalling of kraambed? Bel of mail me dan.”

Ineke Bijloo

http://verloskundigenpraktijk-inekebijloo.nl/

Dit is de single.php page