Locatie Louwersplein

Avelingen 3 3343 EA Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Locatie Kwikstaart

Witte de Withstraat 57 3342 TV Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Marijke Slieker-ten Hove

Bekkenfysiotherapeut

Dr. Marijke Slieker-ten Hove

Bekkenfysiotherapeut (gepromoveerd) – Dry Needling – directeur ProFundum Instituut en Educatie

Marijke is bekkenfysiotherapeut en actief in de bekkenfysiotherapie sinds 1992. Zij is 18 jaar verantwoordelijk geweest voor de Masteropleiding Bekkenfysiotherapie en heeft enige jaren gewerkt in het Albert Schweitzerziekenhuis. Zij is namens het ProFundum Instituut lid van het bekkenbodemteam voor complexe bekkenbodempatiënten in het bekkenbodemcentrum van het Erasmus MC en is zij betrokken bij wetenschappelijk onderzoek. In 2009 is zij gepromoveerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam op het vóórkomen van bekkenbodemproblematiek bij vrouwen tussen de 45 en 85 jaar. Speciaal aandachtsgebied zijn de vrouwen met verzakkingsproblematiek. Daarnaast hebben vrouwen met zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten en andere pijnklachten haar specifieke aandacht.

Binnen het ProFundum Instituut is zij verantwoordelijk voor de clusters Zorg en Educatie.

Marijke zal voor het cluster ProFundum Zorg op donderochtend aanwezig zijn op de Avelingen. Marijke is rechtstreeks bereikbaar via marijkeslieker@profunduminstituut.nl.  Voor afspraken kan gebeld worden met 078-6227411. Voor meer informatie: www.profunduminstituut.nl

 

 

Dit is de single.php page