Locatie Louwersplein

Avelingen 3 3343 EA Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Locatie Kwikstaart

Witte de Withstraat 57 3342 TV Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Merel Hilgersom

Bekkenfysiotherapeut

Merel Hilgersom, MSc

Merel is een enthousiaste bekkenfysiotherapeut die net als Marijke werkt in het ProFundum Instituut. Haar algemene opleiding heeft zij afgerond aan de hogeschool van Amsterdam waar zij tijdens deze studie ook een minor aan de Avans van Breda heeft gevolgd specifiek gericht op de wervelkolom. Zij heeft haar studie bekkenfysiotherapie afgerond aan het SOMT te Amersfoort. Zij beleeft veel plezier aan het werken met mensen die komen voor de bekken/bekkenbodem gerelateerde klachten en heeft veel ervaring in het trainen van vrouwen pre- en postnataal.  Daarom is Merel namens het ProFundum Instituut in Hendrik Ido Ambacht verantwoordelijk voor VrouwFit, ZwangerFit en MamaFit op donderdagavond aan de Avelingen. Merel werkt op donderdagmiddag ook op de Avelingen en op woensdag op de Tromplaan bij Gezondheidscentrum De Zeester. ProFundum werkt samen met de therapeuten van Fysiotherapie Ambacht om samen met u aan een passende succesvolle behandeling te werken!

 

 

 

Dit is de single.php page