Locatie Louwersplein

Avelingen 3 3343 EA Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Locatie Kwikstaart

Witte de Withstraat 57 3342 TV Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Reuma&Fit

REUMA&FIT BIJ FYSIOTHERAPIE AMBACHT

Reuma is een verzamelnaam voor meer dan 100 verschillende aandoeningen aan gewrichten, spieren en pezen. Meer dan 2 miljoen mensen in Nederland kampen met gevolgen als stijfheid en pijn door deze ziekte. De lichamelijke gevolgen hebben grote impact op het dagelijks leven van mensen met reuma en hun omgeving.

Vanaf september 2013 start Fysiotherapie Ambacht op de dinsdagochtend van 11.30 -12.30 uur met een nieuwe oefengroep; “Reuma&Fit”. Er zijn in totaal 8 plaatsen beschikbaar.

Tijdens “Reuma&Fit” zult u onder begeleiding van een fysiotherapeut 1 uur per week in groepsverband trainen. Hiermee leveren wij training van hoge kwaliteit met persoonlijke begeleiding. De training zal bestaan uit het onderhouden van de mobiliteit van de gewrichten, het verbeteren van de conditie en de kracht. Ook het hebben van plezier in verantwoord bewegen staat centraal.

Wilt u zich alvast inschrijven voor Reuma & Fit, of wilt u graag aanvullende informatie? Neem dan contact op met onze fysiotherapeute Yoni Rutgers op 078 6817430 of via yoni@fysiotherapie-ambacht.nl.

Dit is de single.php page