Locatie Louwersplein

Avelingen 3 3343 EA Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Locatie Kwikstaart

Witte de Withstraat 57 3342 TV Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Oscar Groenewout

JONGEREN COACHING

Topcoach staat niet voor het oordeel over mijn coachingskwaliteiten. Het is één van mijn stopwoorden en bovendien jouw antwoord op mijn vraag hoe het met je gaat. “Het gaat top coach’ of het andere uiterste, “het gaat niet zo top coach” en natuurlijk zit daar nog heel veel tussen.

 

Topcoach is mijn bedrijf en mijn naam is Oscar Groenewout.

 

Ik ben 44 jaar, getrouwd en vader voor 4 kinderen. Al meer dan 20 jaar train en coach ik. Eerst in het bedrijfsleven als onderdeel van mijn functie, later als zelfstandig ondernemer.

Tijdens mijn activiteiten als vrijwilliger bij verschillende verenigingen werd ik steeds vaker gevraagd ook eens een coachingsgesprek te voeren met een jongere. Daardoor ontdekte ik dat ik het coachen van jeugd heel erg leuk vind.

Om dit wel gedegen te kunnen onderbouwen ben ik een aanvullende opleiding jongerencoaching gaan volgen.

 

Omdat met jeugd werken om een andere omgeving vraagt dan met de volwassen zelfstandig ondernemers waar ik gebruikelijk mee werk heb ik besloten dit jaar te gaan werken vanuit een vaste praktijkruimte. Deze ruimte heb ik gevonden in gezondheidscentrum Hendrik-Ido-Ambacht.

 

Door mijn down-to-earth aanpak, mijn goede bekendheid met de belevingswereld van de jeugd, mijn enthousiasme en energie heb ik een groot klikvermogen met jongeren. Iets wat voor coaching de belangrijkste voorwaarde is.

Uiteindelijk streef ik ernaar ik dat sommige van deze jongeren en hun ouders u ook kunnen vertellen; “dat is een Topcoach”.

 

 

Wilt u meer weten of een keer kennis komen maken? Aarzel dan niet en neem contact met me op.

 

Kijk op www.topcoach.pro, mail naar info@topcoach.pro of bel met 06-47946186.

 

Met vriendelijke groet,

 

Oscar Groenewout

Dit is de single.php page