Locatie Louwersplein

Avelingen 3 3343 EA Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Locatie Kwikstaart

Witte de Withstraat 57 3342 TV Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

ZwangerFit en MamaFit

Aanmelden ZwangerFit en MamaFit 2020

Op dit moment is het helaas even niet mogelijk om je aan te melden voor de ZwangerFit en MamaFit gedurende het jaar 2020. Vanwege de grote toestroom van nieuwe aanmeldingen hebben wij de inschrijven tijdelijk stop moeten zetten. Vanaf 2021 is het weer mogelijk om te starten!

ZwangerFit
Ben je zwanger, houd je van bewegen en vind je het leuk om contact te hebben met andere vrouwen die zwanger zijn? Dan is deze groep absoluut iets voor jou. In onze oefenruimte , doe je mee aan een eigentijdse zwangerschapscursus in groepsverband. Starten kan al vanaf week 12 van de zwangerschap. Er vindt altijd een individuele intake plaats. Uiteraard is er ook aandacht voor ademhalings- en ontspanningsoefeningen en de bekkenbodem. Wanneer? Iedere maandag van 20-21 uur

MamaFit
Wil je je algehele conditie na de bevalling verbeteren zodat je belastbaarheid vergroot wordt? Dan is dit de cursus voor jou! In deze cursus krijg je advies en begeleiding over buikspierversterken, rug/schouder/nekklachten, tillen en dragen van de baby en het (weer) oppakken van sportactiviteiten. De cursus kan worden begonnen vanaf 4 à 6 weken na de bevalling. Wanneer? Iedere zaterdagochtend van 9-10 uur.

Kosten
Wij bieden abonnementen aan voor €40,- per maand:

  • ZwangerFit om fit te blijven tijdens je zwangerschap
  • MamaFit voor extra vlot herstel na je bevalling

De intake wordt gedaan door een bekkenfysiotherapeut van ProFundum(specialist in onderzoek en behandeling van bekken- en bekkenbodemklachten). Hierna zal de Zwangerfit of Mamafit verzorgd worden door Femke, onze fysiotherapeut van Fysiotherapie Ambacht.

Een afspraak maken voor een intake kunt u contact opnemen met ons.

Dit is de single.php page