Rug

Rugpijn: een veelvoorkomende klacht.

Een stijve rug bij het opstaan, een pijnscheut bij het vangen van een bal of bij het tillen van uw dagelijkse boodschappen. Pijn in de rug is vervelend en belemmert u bij uw dagelijkse activiteiten, op uw werk en in uw sociale leven.

Rugpijn kan ook hoger in de rug gevoeld worden en kan naast dat het vervelend is ook tot een angstig gevoel leiden, omdat het bijvoorbeeld kan uitstralen naar de borst of de arm. Dieper inademen kan dan bijvoorbeeld flink pijn doen. Wij fysiotherapeuten/manueeltherapeuten kunnen u helpen om uit te zoeken of uw klachten uit de rug komen.

Neem contact met ons op als u last van uw rug heeft, het team van Fysiotherapie Ambacht staat voor u klaar. Mail naar info@fysiotherapie-ambacht.nl of bel naar 078-6817430

Lees meer over…..

Dit is de home template

whatsapp