Sport

U heeft een sportblessure

Als u een blessure hebt of overtraind bent kan het nuttig zijn om bij ons langs te komen. Wij fysiotherapeuten proberen samen met u na te gaan wat er tijdens het sporten is gebeurd en waarom u geblesseerd bent geraakt.

Omdat wij zelf ook sporten weten wij hoe belangrijk het is om blessurevrij te kunnen sporten.
Dat ziet u terug in het behandelplan en revalidatieschema dat wij met u maken. Enerzijds afgestemd op uw mogelijkheden en anderzijds op de sport die u beoefent. We kijken naar uw motoriek en analyseren de blessure die is ontstaan.
Aspecten als coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen worden in de behandeling betrokken. Ook preventie speelt binnen onze praktijk een belangrijke rol, hiermee vermindert u de kans op herhaling van dezelfde sportblessure en kunt u blijven sporten.

Wij werken samen met de volgende sportverenigingen: vv IFC, vv ASWH en tv HIATEN.
Wij zijn meerdere avonden aanwezig op voetbalclub IFC voor sportblessures en revalidatie op het veld (Return to Play).

Voor sportblessures kunt u in onze praktijk het beste terecht bij Milou, Ype en Bonita. Neem contact op via info@fysiotherapie-ambacht.nl of bel 078-6817430

Lees meer over…..

Dit is de home template

whatsapp