Team

Ype Kerkstra

Fysiotherapeut

BIG-registratie: 99928576404

E: ype@fysiotherapie-ambacht.nl

Dit is de single team template

Ype is sinds November 2020 werkzaam bij Fysiotherapie Ambacht. In diezelfde maand is hij afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam als Algemeen Fysiotherapeut. Ype is een sportieve jongen die affiniteit heeft met bijna elke tak van sport. In zijn sportieve loopbaan heeft hij gevoetbald, gekorfbald, af en toe een keer getennist en tegenwoordig doet hij aan triathlon. De afgelopen drie jaar heeft hij zich ingezet voor de Roparun, waarbij één keer als loper en twee keer als masseur/verzorger.

Naast algemeen fysiotherapeutische klachten heeft Ype veel affiniteit met sporten en het behandelen van sporters die een blessure opgelopen hebben of bij blessures die iemand ervan weerhouden om te gaan of blijven sporten.

Ype heeft de cursus voor Bikefit afgerond en biedt binnen Fysiotherapie Ambacht ook Bikefit pakketten aan. Met een racefiets of mountainbike kun je bij Ype terecht om deze naar jouw lichaam te laten afstellen en zo onnodige klachten te voorkomen. Bij vragen, neem contact op met Ype en bezoek www.bikefit-ambacht.nl.

Ype is aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag.

Specialisaties

Algemene Fysiotherapie

Medical Taping

whatsapp