Bikefit

Fysiotherapie Ambacht heeft haar expertise uitgebreid richting de fietswereld. De combinatie van Fysiotherapie en Bikefit is een hele mooie samenstelling waarbij kundig gekeken wordt naar de lichamelijke houding en de krachtverdeling op de fiets. Anders gezegd; Bikefit Ambacht biedt een mogelijkheid om in een zo optimaal mogelijke houding heerlijk te kunnen fietsen zonder lichamelijke klachten.

Wij bieden twee soorten Bikefit sessies aan, één waarbij u met uw huidige racefiets of mountainbike bij ons langskomt of één waarbij u toe bent aan een nieuwe fiets en wij samen op zoek gaan naar de meest geschikte fiets voor uw lichaam en uw doelen. In de sessies wordt lichamelijk onderzoek gedaan en worden verschillende metingen uitgevoerd om de fiets zo goed mogelijk naar uw lichaam te kunnen afstellen. Het voordeel hiervan is dat u voortaan lange stukken kunt fietsen zonder lichamelijk last te krijgen door een verkeerde houding of positie op de fiets.

Klik hier voor meer informatie over onze Bikefitpakketten.

Dit is de home template

whatsapp