NETWERKEN

Schouder Netwerk Rotterdam Drechtsteden snrd

Het Schouder Netwerk Rotterdam Drechtsteden is een groep fysiotherapeuten met meer dan gemiddelde belangstelling en kennis over het schoudergewricht. Leden van het netwerk hebben extra  verplichte cursussen gevolgd en werken volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook volgen zij de wetenschappelijke literatuur op de voet en wisselen zij onderling kennis uit. Dit zorgt ervoor dat de behandeling van uw schouderklacht optimaal verloopt. Vanwege de goede contacten met de verschillende verwijzers (huisartsen, orthopeden) kan er snel informatie worden uitgewisseld  waardoor vertraging in het herstel zo veel mogelijk voorkomen kan worden. Ook weten de deelnemende fysiotherapeuten de deelspecialisaties van de collega’s en kunnen zo elkaars sterke punten inzetten voor de behandeling van uw schouderklacht.

http://schouderfysiotherapeuten.nl/

FYSIODORDT fysiodordt

De Coöperatie Fysiotherapie Dordrecht en Omstreken u.a., kortweg FysioDordt e.o. genaamd is een samenwerkingsverband van 1-ste lijns fysiotherapeuten in Dordrecht en is opgericht op 11 augustus 2011.

Het doel van FysioDordt e.o. is kwalitatief goede, innovatieve en uniforme fysiotherapeutische producten en/of diensten aan te bieden. Hierbij behoud en/of versterkt elke aangesloten praktijk zijn eigen identiteit. Ook willen we met de collega’s in de directe omgeving van Dordrecht, te weten Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht en Graafstroom, nauw samenwerken in verband met de overkoepelende ziekenhuizen.

Inmiddels zijn er 33 praktijken aangesloten. met een gemiddelde van 4 therapeuten per praktijk komen we op een totaal van ongeveer 132 aangesloten fysiotherapeuten in de regio.

http://www.fysiotherapiedordt.nl/

Dit is de home template

whatsapp