Locatie Louwersplein

Avelingen 3 3343 EA Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Locatie Kwikstaart

Witte de Withstraat 57 3342 TV Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

home-left

Ruimere openingstijden, COVID-Revalidatie en nieuwe medewerkers

COVID-Revalidatie
Onze praktijk is aangesloten bij het COVID-revalidatie netwerk. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat wanneer u restklachten heeft na een COVID besmetting u goed kunt herstellen. Om hiervan te herstellen is een speciaal traject ontworpen waar u aan kunt deelnemen. In onze nieuwsbrief kunt u hier meer over lezen. Onder de nieuwsbrief vindt u een informatiefolder met de voorwaarden van dit revalidatietraject.

Nieuwe medewerkers & openingstijden
Ons team is versterkt met twee enthousiaste collega’s: Milou en Ype. Daar zijn wij heel blij mee. Door deze extra bezetting hebben wij onze openingstijden ook een beetje kunnen verruimen richting de avonduren. In de Nieuwsbrief hierboven kunt u alle updates vinden.

Nieuws Sportmogelijkheden vanaf 1 juli 2020

Vanaf 1 april zijn wij de samenwerking aangegaan met WorkoutCentre Be You. Wij hebben ervoor gekozen om de sportgroepen die voorheen bij ons terecht konden, voor zelfstandige fitness en MediFit, onder te brengen bij Be You. Be You begeleidt de groepen en neemt zorgvuldig een intake af bij ieder individu voordat er schema zal worden opgesteld. Lees de nieuwsbrief hierboven door voor aanvullende informatie. Bekijk ook de website van WorkoutCentre Be You.

Dit is de page.php page