Locatie Louwersplein

Avelingen 3 3343 EA Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Locatie Kwikstaart

Witte de Withstraat 57 3342 TV Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

corona

COVID-19 Herstelzorg

Ervaart u restklachten na een COVID-19 infectie en blijft u bijvoorbeeld last houden van een verminderde conditie, vermoeidheid of blijvende benauwdheid? Neem dan contact met ons op en kom samen met ons werken aan uw herstel.

Voor wie:
Deze herstelzorg is voor iedereen bedoeld die blijvende klachten ervaart na een COVID-19 infectie en graag wil werken aan het herstel. Om aanspraak te maken op deze zorg heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Tot uiterlijk 6 maanden na besmetting kunt u een verwijzing vragen van uw huisarts of specialist.

Fysiotherapeutische herstelzorg is:
De fysiotherapeut kan u onder andere helpen met het verbeteren van uw conditie, het verminderen van kortademigheid, vergroten van spierkracht, het verbeteren van balans en coördinatie, het verminderen van stress en bijvoorbeeld het vergroten van uw vertrouwen.

Wat houdt het programma in:
Wanneer u een verwijzing heeft van uw huisarts of specialist kunt u zich aanmelden bij ons voor het starten van het herstelprogramma. De therapeut neemt bij de eerste afspraak een intake af waarna het behandelprogramma zal worden samengesteld. Gedurende een periode van 6 maanden krijgt u maximaal 50 behandelingen vergoed vanuit uw basisverzekering zodat u optimaal kunt werken aan het herstel.

Let er wel op dat bij de vergoeding vanuit de basisverzekering, eerst uw eigen risico zal worden aangesproken.

U kunt zich aanmelden via onze website of telefonisch via 078-6817430 (ma t/m vr 08:00u-16:00u)

COVID-19 herstelzorg is een samenwerkingsverband tussen huisartsen, zorgverzekeraars en fysiotherapeuten. Wij zijn aangesloten bij het COVID-19 netwerk en staan nauw in overleg met huisartsen en specialisten.

Dit is de single-specialisatie_post.php page

Andere pijnklachten