Locatie Louwersplein

Avelingen 3 3343 EA Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Locatie Kwikstaart

Witte de Withstraat 57 3342 TV Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Naast fysiotherapeutische behandelingen in onze praktijk bestaat er ook de mogelijkheid om een afspraak te maken voor massage.


Bent u al eens gemasseerd?

Op de keper beschouwd is massage zo oud als de mensheid. Ieder kent het fenomeen van “even over de pijnlijke plek wrijven” als we ons bijvoorbeeld hebben gestoten. Ook bij andere lichamelijke klachten, zoals buikpijn of hoofdpijn is men snel geneigd “massagevormen” zoals wrijven en drukken toe te passen om de pijn te bestrijden.
Naast deze primaire reactie wordt wrijven over het lichaam als plezierig en heilzaam ervaren. Het is ook niet vreemd dat de massage zich in de loop der eeuwen heeft ontwikkeld tot wat nu internationaal bekend staat als (sport)massage die o.a. gebruikt wordt om de prestatie van de sportbeoefenaar te verbeteren.

Massage biedt een moment van rust en aandacht voor jezelf, daarbij is het een investering van het eigen lichaam. Ontspanning, aanraking en knedingen maken je sterk en weerbaar en zorgt voor  afvoer van afvalstoffen en voor een goede doorbloeding van de spieren.

Verwen jezelf met een goede Sport, Klassieke of Ontspanningsmassage.

Wilt u iemand in uw omgeving eens verwennen met een heerlijke massage, geef dan een cadeaubon als geschenk. Deze zijn ook bij ons te verkrijgen.

Voor informatie kunt u bellen of mailen naar:

Thea Paulussen: 06-41192857 of  mail naar theapaulussen@upcmail.nl,

Het tarief voor een hele lichaamsmassage bedraagt  € 35.00  voor 50 min.
Deze massages vallen niet onder de zorgverzekering.

Dit is de single-team_post.php page