Locatie Louwersplein

Avelingen 3 3343 EA Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Locatie Kwikstaart

Witte de Withstraat 57 3342 TV Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Trainingscentrum

Samenwerking WorkoutCentre Be You & Fysiotherapie Ambacht

In de huidige situatie rondom Corona zien wij zelf nu niet de mogelijkheid om ons eigen trainingscentrum te openen voor de sportgroepen. Per 1 april 2020 zijn wij de samenwerking aangegaan met WorkoutCentre Be You. Samen hebben wij een mooi alternatief opgezet zodat alle sporters vanaf  1 juli 2020 weer aan de slag konden gaan. 

TRAININGSCENTRUM

Het trainingscentrum van WorkoutCentre Be You is ingericht om op een verantwoorde manier, optimaal uw lichaam te kunnen trainen. De trainingen zijn mogelijk voor mensen met een medische voorgeschiedenis. U traint in kleine groepen, op een vast tijdstip, met een oefenprogramma dat speciaal voor u is opgesteld. Hierdoor traint u op een veilige en efficiënte manier, op maat en in een gezellige sfeer. Door middel van hertesten heeft u de mogelijkheid om uw trainingsdoelen regelmatig te evalueren en uw gezondheid in kaart te brengen. Wij zorgen ervoor dat u verantwoord kunt sporten en dat het voor u een uitdaging blijft.

DE TRAINING

Voorafgaand aan de eigenlijke training zal middels een intake, en diverse testen, uw gezondheid en de belastbaarheid worden gemeten. Hieruit wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld. Na de intake gaat u 1 of 2 keer per week op vaste tijden een uur trainen.  Tussendoor bestaat de mogelijkheid tot tussenevaluatie, waarbij we diverse metingen opnieuw verrichten.

AANMELDEN

U kunt zich aanmelden voor de trainingen via het aanmeldformulier op de website van Workoutcentre Be You: https://www.workoutcentre.nl/centre

 

           

Dit is de page.php page