Trainingscentrum

Vernieuwde Medifit 

Vanaf oktober 2021 zullen wij in een nieuwe vorm medifit aanbieden voor iedereen die graag onder begeleiding van een fysiotherapeut wil werken aan zijn of haar herstel van een blessure of de algemene gezondheid wil bevorderen.
Momenteel maken wij ons klaar voor een vernieuwing van onze fitnessruimte waardoor er vanaf oktober op een leuke en unieke manier gesport kan worden.

Reaxing Methode

Fysiotherapie Ambacht heeft een primeur! Als eerste in de regio beschikken wij over innovatieve en interactieve fitnessapparatuur in de oefenzaal, zodat functioneel trainen naar een nog hoger niveau gebracht wordt. Wij proberen samen met u het beste uit de trainingen halen! De manier waarop getraind wordt heet Reaxing!

De uitdagingen en moeilijkheden van het dagelijks leven zitten ons vaker dan ons lief is in de weg. Minstens één keer in ons leven hebben we allemaal te maken gehad met onvoorspelbare situaties en hebben we snel moeten reageren.
Reageren vertegenwoordigt de sleutel voor individueel psycho-lichamelijk welzijn. Hierdoor is er speciale apparatuur ontwikkeld waarmee je middels reageren getraind wordt, het is echt geweldig en afwisselend! Meer informatie over Reaxing klik hier.

Opstarten Medifit groepen

Wij zijn blij dat vanaf oktober 2021 het weer mogelijk is om, in kleine groepjes (maximaal 7 personen), te sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut.
Dit zal gaan om een trainingsduur van één uur (zie onderstaand schema). Dit uur zal bestaan uit een circuittraining in combinatie met Reaxing, waarbij alle spiergroepen getraind zullen worden. Ook kan er aandacht worden besteed aan het behalen van een specifiek, persoonlijk doel wanneer u dat heeft. Het voordeel van het sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut is dat u uw vragen kunt stellen over bepaalde oefeningen, aanpassingen hierop of het behandelen van een blessure. Mocht deze blessure u belemmeren in het sporten dan kunt u bij het team van Fysiotherapie Ambacht ook terecht voor een behandeling.

De beschikbare tijdvakken voor de Medifit:

  • Maandag       15:00 – 16:00 uur
  • Dinsdag         14:00 – 15:00 uur / 16:30 – 17:30 uur
  • Woensdag    08:00 – 09:00 uur / 15:00 – 16:00 uur
  • Donderdag    17:00 – 18:00 uur
  • Vrijdag           08:00 – 09:00 uur / 14:00 – 15:00 uur

U kunt zelf kiezen van welk tijdvak u gebruik maakt. Dit dient u van te voren wel aan te geven in verband met de groepsgrootte. Let op: De tijden zijn nog onder voorbehoud in verband met de hoeveelheid aanmeldingen.

Wees er snel bij want bij het aanmelden krijgt u van ons een leuk welkomstcadeau voor tijdens het sporten! Op=Op

Kosten medifit

1 x in de week trainen: €50,00 per maand/per persoon
2 x in de week trainen: €90,00 per maand/per persoon
Eénmalige inschrijvingskosten: €15,00

Het medifit abonnement staat los van uw zorgverzekering.

Het abonnement wordt middels automatische incasso afgeschreven en is per kwartaal (schriftelijk) opzegbaar.

Mocht u vragen of interesse hebben dan kunt u een mailtje sturen naar: 
medifit@fysiotherapie-ambacht.nl of telefonisch contact opnemen via: 078-6817430


Let op: In navolging op de huidige aangescherpte Covid-19 maatregelen passen wij ons beleid hierop aan. De nieuwsbrief hierover kunt u hier downloaden.

Dit is de home template

whatsapp