Medische Fitness

Kom bij ons sporten onder begeleiding

In onze oefenzaal bieden wij u de mogelijkheid om te komen sporten onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten met innovatieve materialen en apparaten tot uw beschikking.

Medifit

Voor iedereen met langdurige klachten of voor iedereen die zijn/haar gezonde levensstijl wil onderhouden is de medische fitness geschikt. Het voordeel van sporten onder begeleiding is dat er direct contact mogelijk is met een deskundige en dat er vooraf aangegeven kan worden aan welk persoonlijk doel er gewerkt gaat worden. Samen met de therapeut wordt er een plan gemaakt en gaat u aan de slag. Bij een blessure of overbelasting kunt u direct terecht bij een van de therapeuten voor een behandeling.

Trainingsvorm

De medifitgroepen bestaan uit maximaal 7 deelnemers die werken aan persoonlijke doelen onder begeleiding. Onze medische fitness is zo ingericht dat u door middel van interactieve en innovatieve materialen uw reactievermogen en uithoudingsvermogen traint. Er wordt aandacht besteed aan balanstraining, reactiesnelheid en het nabootsen van alledaagse activiteiten en bewegingen. Deze manier van trainen maakt dat het geschikt en effectief is voor verschillende leeftijdscategorieën en instapniveaus. Deze manier van trainen heet Reaxing. Lees hier meer over deze manier van trainen. Onze medifitgroepen voor overdag zijn toegankelijk voor iedereen.

Kosten en Tijden

Het medifit abonnement wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar; deze betaalt u zelf. U kunt kiezen om één of twee keer in de week te komen trainen.
1 x in de week trainen: €55,00 per maand/per persoon
2 x in de week trainen: €99,00 per maand/per persoon
Eénmalige intake- en inschrijvingskosten: €31,50

Op dit moment werken wij met de volgende groepen *

Maandag 15:00u – 16:00u
Dinsdag 14:00u – 15:00u
Woensdag 08:00u – 09:00u
Donderdag 16:30u – 17:30u
Vrijdag 08:00u – 09:00u / 11:30u – 12:30u

*Tijdens de intake wordt gekeken in welke groep u het beste kunt aansluiten.

Inschrijving / Uitschrijving

U kunt zich telefonisch of per mail aanmelden voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek worden uw doelen en klachten besproken en krijgt u een inschrijfformulier mee welke u kunt inleveren bij de therapeut of aan de balie.

Het abonnement wordt middels automatische incasso afgeschreven en is per kwartaal (schriftelijk) opzegbaar.

Mocht u vragen of interesse hebben dan kunt u een mailtje sturen naar: 
medifit@fysiotherapie-ambacht.nl of telefonisch contact opnemen via: 078-6817430

Dit is de home template

whatsapp