Samenwerkingen

Samenwerkingen binnen ons gezondheidscentrum

Wij werken samen met het Profundum Instituut voor bekkenfysiotherapie. Merel Hilgersom is werkzaam als bekkenfysiotherapeut voor volwassenen en kan helpen bij diverse problematiek rondom de bekkenbodem.


Podotherapie van de Ven behandelt voet-, knie-, heup-, en rugklachten die voort kunnen komen uit het afwijkend functioneren van de voeten. De toegepaste behandeling bestaat o.a. uit Podotherapeutische (sport)zolen, siliconen orthesen en/of Medical Taping.


Samenwerkingen met externe partijen

Wij werken samen met IFC. Yvar Nelson is wekelijks aanwezig als verzorger voor de sporters.Wij zijn jouw Lekker In Je Vel-experts. Er is een LIJV voor werk; zakelijke training en coaching om gezond te werken. En er is een LIJV voor jou; fysiotherapie en training voor particulieren. Op het gebied van arbeidsfysiotherapie wordt Friso Paulussen regelmatig ingezet voor werkplekonderzoeken bij clienten thuis of op de werkplaats zelf.


Wij werken samen met drie SOL vestigingen in Hendrik-Ido-Ambacht. Sol Admiraal, Sol De Bron en Sol Villa Ambacht. Wij bieden kinderen uit groep 1/2 en 3/4 extra begeleiding bij de fijne motoriek en dan met name op het gebied van schrijfproblematiek. Na een screening in de klas wordt met de leerkracht en de ouder besproken of de leerling extra begeleiding op school hiervoor krijgt.


Wij werken samen met Willem de Zwijgerschool, Stadhouder Willem III, De Tweestroom en De Meander. Wij bieden kinderen uit groep 1/2 en 3/4 extra begeleiding bij de fijne motoriek en dan met name op het gebied van schrijfproblematiek. Na een screening in de klas wordt met de leerkracht en de ouder besproken of de leerling extra begeleiding op school hiervoor krijgt.


Logopedie zorgt dat het spreken op gang wordt gebracht of dat het taalbegrip wordt gestimuleerd. Soms moet iemand helemaal opnieuw leren communiceren als zijn normale taal en spraak door een trauma, beroerte, of aangeboren hersenafwijking is aangetast. Logopedie omvat ook problemen met het innemen van voedsel en drank.


Leoni Hamilton is diëtiste voor volwassenen en kinderen. Leoni geeft voedingsadviezen bij bijvoorbeeld onder- en overgewicht, groeiachterstand, maag- darmklachten, poep problemen, reumatische klachten, een veranderende hormoonspiegel en bijvoorbeeld neurologische aandoeningen als MS.


Netwerken

Menno Bol en Friso Paulussen zijn aangesloten bij het Schouder Netwerk Rotterdam Drechtsteden en beschikken over gespecialiseerde kennis op het gebied van de schouder.


Marloes de Roon is aangesloten bij het ParkinsonNet.


Binnen onze praktijk zijn Marloes de Roon, Bonita de Ruiter, Josien Broos en Tom Zonnevijlle aangesloten bij het Covid Revalidatienetwerk.


Dit is de home template

whatsapp