Locatie Louwersplein

Avelingen 3 3343 EA Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Locatie Kwikstaart

Witte de Withstraat 57 3342 TV Hendrik-Ido-Ambacht

078 681 7430

Vergoedingen

VOOR VOLWASSENEN GELDT:

  • behandelingen worden vanuit de (meeste) aanvullende verzekeringen vergoed (check uw verzekeringspolis)
  • vergoeding voor chronische patiënten (lees uitleg hieronder) zit vanaf de 20e behandeling in de basisverzekering

De eerste 20 moeten dus vanuit het aanvullende pakket betaald worden, of als er geen aanvullende verzekering is, zelf betaald moeten worden.

VOOR KINDEREN GELDT

Voor kinderen tot 18 jaar wordt Fysiotherapie uit de basisverzekering gedekt voor:

  • maximaal 18 behandelingen per indicatie per jaar; de eventueel noodzakelijke rest vanuit de aanvullende verzekering
  • behandeling volgens de chronische lijst

UITLEG

Fysiotherapie die niet vanuit de basisverzekering vergoed worden, kan in de verschillende aanvullende verzekering gedekt worden. De hoeveelheid dekking verschilt enorm per pakket en per verzekering.
Chronische indicaties zijn vast omschreven in een lijst die enkele jaren geleden door de overheid is vastgesteld (de lijst Borst). Deze indicaties kunnen overigens heel wat anders dan u of wij zelf onder een chronische klacht verstaan. Uw fysiotherapeut heeft de beschikking over deze lijst.
Meer informatie over de verschillende verzekeringen vindt u op de website van de zorgverzekeraar. Raadpleeg ook altijd de polisvoorwaarden.

Om u optimale zorg te kunnen bieden, hebben wij contracten afgesloten met alle grote zorgverzekeraars van Nederland waarbij dit mogelijk was. Dat betekent dat u de maximale vergoeding krijgt voor uw fysiotherapeutische behandelingen, en dat wij deze behandelingen direct declareren bij uw zorgverzekeraar. U hoeft hiervoor geen enkele administratie te doen.

Dit is de page.php page