Tarieven

Tarieven Fysiotherapie Ambacht 2023

Onze praktijk heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars*. Wanneer u voldoende aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, vergoedt uw verzekeraar de behandeling(en).

Als u geen recht heeft op vergoeding of u beschikt niet over een aanvullende verzekering dan zijn de behandelingen voor eigen rekening.

Tarieven

Intake, onderzoek€ 61,00
Zitting fysiotherapie€ 44,50
Zitting kinderfysiotherapie€ 58,50
Zitting manuele therapie€ 58,50
Zitting geriatrie fysiotherapie€ 58,50
Zitting oedeemtherapie€ 58,50
Toeslag behandeling aan huis€ 33,50
Eenvoudig, korte rapporten€ 76,50
Meer gecompliceerde, tijdrovende rapporten€ 100,-
Niet nakomen van de afspraak**€ 42,50

Aanvullende verzekering

Het is uw eigen verantwoordelijkheid om na te gaan hoeveel fysiotherapie behandelingen er worden vergoed door uw verzekeraar.

*Just (CZ)

Fysiotherapie Ambacht heeft geen contract met het Just label van CZ. Bent u verzekerd via deze zorgverzekeraar, geef dit aan bij uw therapeut of de balie. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om na te gaan hoeveel fysiotherapie behandelingen er worden vergoed door uw verzekeraar.

**Niet nakomen van de afspraak

U dient de afspraak 24 uur van tevoren af te melden via telefoon, e-mail, voicemail of aan de balie zelf. Indien u niet of te laat afmeldt zijn wij genoodzaakt de behandeling bij u in rekening te brengen.

Contact

Wanneer u een vraag heeft met betrekking tot de nota die u van ons heeft ontvangen kunt u telefonisch contact met ons opnemen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 08:00u en 15:00u op nummer 078-6817430 of per mail via info@fysiotherapie-ambacht.nl.

Dit is de home template

whatsapp