Tarieven

Tarieven Fysiotherapie Ambacht 2024

Onze praktijk heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars*. Wanneer u voldoende aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, vergoedt uw verzekeraar de behandeling(en).

Als u geen recht heeft op vergoeding of u beschikt niet over een aanvullende verzekering dan zijn de behandelingen voor eigen rekening.

Tarieven

Intake, onderzoek€ 61,00
Zitting fysiotherapie€ 46,75
Zitting kinderfysiotherapie€ 61,50
Zitting manuele therapie€ 61,50
Zitting geriatrie fysiotherapie€ 61,50
Zitting oedeemtherapie€ 61,50
Toeslag behandeling aan huis€ 35,00
Eenvoudig, korte rapporten€ 94,50
Meer gecompliceerde, tijdrovende rapporten€ 125,-
Niet nakomen van de afspraak**€ 44,50

Aanvullende verzekering

Het is uw eigen verantwoordelijkheid om na te gaan hoeveel fysiotherapie behandelingen er worden vergoed door uw verzekeraar.

*Just (CZ)

Fysiotherapie Ambacht heeft geen contract met het Just label van CZ. Bent u verzekerd via deze zorgverzekeraar dan bent u uiteraard welkom bij ons maar deze behandelingen worden door CZ helaas niet vergoed. U ontvangt dan een nota tegen de praktijktarieven zoals hierboven genoemd.

**Niet nakomen van de afspraak

U dient de afspraak 24 uur van tevoren af te melden via telefoon, e-mail, whatsapp, voicemail of aan de balie zelf. Indien u niet of te laat afmeldt zijn wij genoodzaakt de behandeling bij u in rekening te brengen.

Contact

Wanneer u een vraag heeft met betrekking tot de nota die u van ons heeft ontvangen kunt u telefonisch contact met ons opnemen op maandag, dinsdag en woensdag tussen 08:00u en 15:00u op nummer 078-6817430 of per mail via info@fysiotherapie-ambacht.nl.

Dit is de home template

whatsapp