Medifit Xtra

Algemeen

Vanaf oktober 2022 starten wij met Medifit Xtra. Medifit Xtra is bedoeld voor iedereen die naast het werk graag zou willen sporten maar het fijn vindt om hier begeleiding bij te krijgen. In onze oefenzaal bieden wij u de mogelijkheid om te komen sporten met innovatieve materialen en apparaten tot uw beschikking.

Medifit Xtra

Bijvoorbeeld voor iedereen die:
– Arbeidsgerelateerde klachten ervaart,
– Beperkingen in de beweging heeft die lang blijven aanhouden,
– Langdurige klachten ervaart na een chronisch traject,
– Wil werken aan een sterker lijf en gezondere levensstijl maar niet weet waar te beginnen.

Het voordeel van sporten onder begeleiding is dat er direct contact mogelijk is met een deskundige en dat u werkt aan uw persoonlijke doelen die tussendoor kunnen worden bijgesteld. Samen met de therapeut wordt er een plan gemaakt en gaat u aan de slag. Bij een blessure of overbelasting kunt u direct terecht bij een van de therapeuten voor een behandeling.

Trainingsvorm

De Medifit Xtra groep bestaat uit maximaal 7 deelnemers die werken aan persoonlijke doelen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Onze fitness is zo ingericht dat u door middel van interactieve en innovatieve materialen uw reactievermogen en uithoudingsvermogen traint. Er wordt aandacht besteed aan balanstraining, reactiesnelheid en het nabootsen van alledaagse activiteiten en bewegingen. Deze manier van trainen maakt dat het geschikt en effectief is voor verschillende leeftijdscategorieën en instapniveaus. Deze manier van trainen heet Reaxing. Lees hier meer over deze manier van trainen. Het niveau van trainen ligt tijdens de Medifit Xtra groep hoger dan de reguliere medifit welke overdag plaatsvindt.

Kosten

Het Medifit Xtra abonnement wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar; deze betaalt u zelf. U kunt kiezen om één of twee keer in de week te komen trainen.
1 x in de week trainen: €55,00 per maand/per persoon
2 x in de week trainen: €99,00 per maand/per persoon
Eénmalige intake & inschrijvingskosten: €31,50

Op dit moment zijn er drie avondgroepen beschikbaar (maandagavond van 19:00u – 20:00u en maandag- en woensdagavond van 20:00u – 21:00u).

Inschrijving / Uitschrijving

U kunt zich telefonisch of per mail aanmelden voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek worden uw doelen en klachten besproken en krijgt u een inschrijfformulier mee welke u kunt inleveren bij de therapeut of aan de balie.

Het abonnement wordt middels automatische incasso afgeschreven en is per kwartaal (schriftelijk) opzegbaar.

Mocht u vragen of interesse hebben dan kunt u een mailtje sturen naar: 
medifit@fysiotherapie-ambacht.nl of telefonisch contact opnemen via: 078-6817430

Dit is de home template

whatsapp