Baby Massage

 “Cursus Shantala Babymassage bevordert rust en contact met uw baby”

Neem contact op met Thea Paulussen voor huidige informatie omtrent de cursus baby massage in tijden van Corona.

Deze cursus wordt georganiseerd door Thea Paulussen, vakdocent Shantala Babymassage.
Ouders met baby’s vanaf 10 weken t/m 9 maanden zijn van harte welkom.
Er is mogelijkheid om in groepsverband of individueel lessen te volgen.

Het gaat in de cursus niet alleen om het aanleren van massage. In feite leert de cursus het contact met de baby verbeteren. Het gevoel van geborgenheid wordt versterkt. Rust en ontspanning bij de baby en tussen ouder en kind worden bevorderd.

De baby kan er vaak beter van gaan slapen en ook op het huilgedrag kan de cursus een gunstige invloed hebben. Bovendien is de massage goed voor de ontwikkeling van de tastzin van het kindje. Deelnemers ervaren het contact met andere ouders vaak als prettig omdat er een uitwisseling van ervaringen kan zijn. 

Veel gehoorde reacties van de ouders, na de cursus:

“Ik zat in een veel te hoge versnelling waardoor ik eigenlijk niet zag wat de baby met zijn/haar lichaamstaal wilde vertellen”

Het was heel ontspannend. Voor mijzelf en voor de baby. Door de cursus heb ik ervaren hoe belangrijk het is om  regelmatig tijd en ruimte te nemen voor jezelf en de kleine. De massage is daarbij een prima middel”

“Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen, en weet nu het verschil tussen aanraken en echt voelen”

Til technieken en het dragen van de baby op haptonomische wijze, de taal van de handjes en ogen, plus nog veel praktische tips worden tijdens 5 zaterdagochtenden Shantala babymassage behandeld. In overleg is op locatie en andere tijden mogelijk.

Waar en wanneer

De 5 wekelijkse cursus staat onder leiding van een speciaal geschoolde vakdocent Shantala massage en vindt plaats op zaterdagmorgen van 10.00 -11.30 uur, op de locatie van Fysiotherapie Ambacht, Avelingen 3, 3343 AE , Hendrik Ido Ambacht.

Tarief cursusgeld is €85,00 euro incl. lesmateriaal en certificaat.
Deelname is alleen mogelijk na aanmelding. Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met docent Thea Paulussen  tel:  06 41192857 of per e-mail: theapaulussen@gmail.com

Aangeloten bij de Vakgroep Shantala Docenten.

Dit is de home template

whatsapp