hier

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Dit is de single specialisme template

Algemeen

De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of al ruimere tijd sport. De sportfysiotherapeut heeft als doel het herstellen van functies, het voorkomen van (sportgerelateerde) klachten en de verbetering van (sport)prestaties. Bij de sportfysiotherapeut komen top en recreatieve sporters die na ziekte, operatie of blessure weer willen sporten. Ook als er tijdens het sporten klachten zijn bent u bij de sportfysiotherapeut aan het goede adres. Naast behandeling op de behandelbank is de sportfysiotherapeut gespecialiseerd in het sport specifiek trainen en wordt er aandacht besteed aan het voorkomen van blessures.

Veldrevalidatie – Return to Play

Wanneer er een blessure optreedt en het sporten daardoor in teamverband of op individueel niveau niet meer mogelijk is bieden wij de ‘Return to play’ optie aan. Daarmee is het mogelijk om onder begeleiding van een sportfysiotherapeut op het veld te werken aan de terugkeer naar het blessurevrij-niveau en weer aan te kunnen sluiten bij het eigen team of zelf weer aan de slag te kunnen.

Dit kan net het laatste stukje van de gehele revalidatie zijn om optimaal terug te keren naar de sport. Deze veldrevalidatie is voor iedere sporter; van jong tot oud. De training zal plaatsvinden op maandagavond bij vv IFC.

Een afspraak maken

Klik hier voor het maken van een afspraak.

whatsapp