Locaties

De locaties van Fysiotherapie Ambacht

Fysiotherapie Ambacht heeft twee locaties aan het Louwersplein waarmee Gezondheidscentrum Ambacht en Kindcentrum Ambacht wordt gevormd. Onze twee locaties zijn binnen loopafstand van elkaar te vinden.

Locatie Louwersplein, Avelingen 3

De locatie aan de Avelingen biedt ruimte voor 6 behandelkamers en een ruime oefenzaal. Op deze locatie is naast Fysiotherapie, Sportfysiotherapie, Geriatrie fysiotherapie, Oncologie fysiotherapie, Oedeemfysiotherapie en Manuele therapie ook Bekkenfysiotherapie en Verloskunde te vinden.

Locatie Louwersplein, Coba Ritsemastraat 37

Op de Coba Ritsemastraat is ons Kindcentrum gevestigd. Hier hebben wij diverse disciplines gebundeld, gericht op ouders en kinderen. Op deze locatie hebben wij 4 behandelkamers en een oefenzaal. Hier kunt u terecht voor Kinderfysiotherapie, (kinder)dietiek, Kindercoaching, (kinder)podotherapie, Kinderbekkenfysiotherapie, Prelogopedie en op enkele dagen ook voor reguliere fysiotherapie en manuele therapie.

Dit is de home template

whatsapp