hier

Algemene Fysiotherapie

Algemene Fysiotherapie

Dit is de single specialisme template

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Het lichaam bestaat voor een groot deel uit spieren, botten, gewrichten en zenuwen die bij letsel, ziekte of bijvoorbeeld bij overbelasting de beweging kunnen beperken. De fysiotherapeut kan middels behandeling, adviezen en begeleiding ervoor zorgen dat de klacht afneemt en de kwaliteit van bewegen bevorden.

Binnen de fysiotherapie zijn er verschillende specialisaties die het behandelen van specifieke klachten of doelgroepen bevorderen. Fysiotherapie Ambacht biedt naast algemene fysiotherapie ook manuele therapie, sportfysiotherapie, oncologie fysiotherapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie en nog veel meer aan. Elke vorm van specialisatie heeft zijn eigen aandachtsgebied. Meer hierover is te lezen onder de verschillende specialisaties.

Behandelvormen

De fysiotherapeut beschikt over verschillende behandelvormen die de behandeling van de klacht ten goede kunnen komen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Oefentherapie
  • Dry Needling
  • Medical Taping
  • Cupping

Eerste afspraak

Wanneer u voor een eerste afspraak langskomt reserveren wij in de meeste gevallen een dubbele tijd voor u. Zo bespreken wij eerst uw klacht en wordt er een dossier aangelegd. Na de intake volgt een lichamelijk onderzoek en in de meeste gevallen volgt hierna een eerste behandeling. Samen met uw therapeut bespreekt u de behandelmethode en het behandelplan.

Specialisten

Tom Zonnevijlle

Bonita de Ruiter

Menno Bol

Friso Paulussen

Manon Korvink

whatsapp