Zwangerschapsmassage

Je bent zwanger. De baby in je buik groeit en door het toenemende gewicht en je veranderde houding wordt er ook wat van je spieren gevraagd. Tijdens de zwangerschap kan je lichaam best wat aandacht gebruiken. Wat is heerlijker dan uitgebreid te kunnen ontspannen als je zwanger bent?

De zwangerschapsmassage is er op gericht dat het goed ontspannen aanvoelt.
Deze massage kan lichamelijke klachten verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen die de zwangere vrouw ervaart verminderen.

Dit kan onzekerheid, spanningen en angst voor bijvoorbeeld de bevalling wegnemen.
Het lichaam herstelt sneller na de ontspannende massage. Je kunt kiezen voor een complete massage of een gedeeltelijke massage. Ook kun je kiezen voor alleen de lichaamsdelen die het meest aandacht vragen, zoals de onderrug of benen.

De voordelen

De massage zorgt voor een betere doorbloeding, waardoor eventuele kramp en spierspanning verdwijnen. Het verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. De ontspanning die je zelf ervaart, werkt nog lang na en is weldadig zowel voor jou als voor je baby. De behandeling bestaat uit een zachte massage afgestemd op jou en je baby.
Tijdens de massage lig je op een massagebank, op de zij of op de rug, ondersteund door kussens. Zeker in de laatste weken van je zwangerschap merk je de prettige effecten van deze massage. Ook is het mogelijk om deze massage op een stoel te geven.

Wanneer?

Aanbevolen wordt om na de eerste 3 maanden van de zwangerschap te starten met een zwangerschapmassage.  De massages worden bij Fysiotherapie Ambacht gegeven  door
Thea Paulussen – van Gool ,  Massagetherapeut en Docent Shantala Baby Massage.

Voor een afspraak kun je bellen naar:
Thea Paulussen – van Gool
06- 41192857
Email: theapaulussen@gmail.com

Dit is de home template

whatsapp