HI5Ambacht Sportaanbod 55+

Wist u dat HI5Ambacht leuke beweegprogramma’s aanbiedt voor verschillende doelgroepen?

De komende periode zullen wij hun aanbod met u delen want u bent bij hen ook meer dan welkom om aan te sluiten.

Aanbod HI5Ambacht 55+: ‘Doortrappen, veilig fietsen tot je 100ste’

Data: 25-08, 08-09, 22-09, 06-10, 20-10, 03-11 van 9:30-11:30 uur

Doortrappen is een project ontwikkeld voor de senioren fietser. We blijven allemaal het liefst zo lang mogelijk mobiel, ook als we ouder worden. Uit cijfers blijkt dat het aantal fietskilometers die 50-plussers afleggen sinds 1993 met maar liefst 60% is gestegen en de aanschaf van een elektrische fiets in 2020 met 50% is toegenomen. Dat is een positieve ontwikkeling als het gaat om het gezond bewegen en het sociaal actief bezig zijn, maar de keerzijde is helaas dat het aantal fietsongevallen onder ouderen de laatste jaren aanzienlijk is toegenomen. Doortrappen is ontwikkeld met als doel het fietsveilig gedrag te verbeteren. Om er voor te zorgen dat ervaren fietsers zo lang mogelijk mobiel blijven en om meer bewustwording te creëren over de eigen mogelijkheden en het gedrag in het verkeer.

Meer informatie

Voor meer informatie, wijze van inschrijven etc. kunt u terecht op de website van HI5Ambacht.

Dit is de home template

whatsapp