Corona preventie

Werkwijze in onze praktijk

Update 25-10-2022

Op dit moment is het niet verplicht een mondkapje in onze praktijk te dragen. U bent uiteraard vrij om wel een mondkapje te dragen binnen onze praktijk, u kunt ook gerust de therapeut vragen er een op te zetten wanneer u dit prettig zou vinden. Wij hebben mondkapjes beschikbaar indien u er een bent vergeten.

Wanneer komt u niet naar ons toe?

Wij vragen u, om bij verkoudheidsklachten en ziekteverschijnselen als griep of snotterigheid, de afspraak te verzetten. Indien u een positieve coronatest heeft kunt u een nieuwe afspraak bij ons inplannen zodra u klachtenvrij bent (na minimaal 5 dagen). Wanneer een huisgenoot of partner een positieve testuitslag heeft kunt u naar ons toekomen zolang u zelf klachtenvrij bent én negatief test.

Dit is de home template

whatsapp