Kom Turboschrijven in de zomervakantie!

Tijdens de zomervakantie kun je komen Turboschrijven met Amrita en Samantha. Wij bieden tijdens de zomermaanden individuele begeleiding aan bij de ontwikkeling van de juiste lettervormen en het schrijven op een wat hoger tempo zodat je goed mee kunt naar de volgende groep op school.

Voor wie?

Turboschrijven is voor kinderen die moeite hebben met het goed vasthouden van het potlood, met het schrijven tussen de lijnen of met de juiste vormen van de letters aannemen. Daarnaast is het Turboschrijven voor kinderen die een inactieve zithouding hebben bij het schrijven en onzeker zijn.

Hoe werkt het?

In de zomervakantieperiode (van 13 juli tot 25 augustus) krijg je 2x per week begeleiding van Amrita of Samantha bij het schrijven. Dit is een individuele begeleiding op het Kindcentrum en niet in een groep, zo is er voldoende aandacht voor de ontwikkeling. Wanneer je op vakantie gaat is dat uiteraard geen probleem; daar plannen we omheen. Via de zorgverkering krijg je deze afspraken vergoedt.

Aanmelden

Je kunt je nu al aanmelden zodat je verzekerd bent van een plekje. Aanmelden kan telefonisch (078-6817430) of per mail (info@fysiotherapie-ambacht.nl). Hopelijk zien we jou bij deze leuke Turbocursus!

Dit is de home template

whatsapp